גבינת עזים על סלט חמים של עדשים שחורות, עגבניות שרי, בזיליקום וקונפיטורה

ל- 4 סועדים

גבינת עזים על סלט חמים של עדשים שחורות, עגבניות שרי, בזיליקום וקונפיטורה

חומרים לקונפיטורה:

1 קילו פרי עונה (כגון: קלמנטינות או לימונים או תפוזים)

400 גרם סוכר

מיץ מלימון

כוכב אניס

מקל וניל

אופן הכנת הקונפיטורה:

מכניסים את כל המרכיבים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.

חומרים למנה:

1/2 כוס עדשים שחורות

6 עגבניות שרי חצויות

6 עלי בזיליקום

מלח, פלפל

כמון

שמן זית

מיץ לימון

גבינת עזים

אופן ההכנה:

מבשלים את העדשים עד לריכוך, ומסננים את הנוזל.

מכניסים לתוך קערה את העדשים, עגבניות השרי החצויות, הבזיליקום, מלח, פלפל, כמון, שמן זית ומיץ לימון.

מניחים את העדשים במרכז הצלחת, ומעליהם פרוסה דקה של גבינת עיזים.

את הקונפיטורה מניחים מעל פרוסת הגבינה.