דף הבית > הבלוג > מתכונים  >  פרוסות סינטה צרובה רייר על איולי חרדל וצ'יפס ארטישוק ירושלמי
אהבתם?
שתפו!

פרוסות סינטה צרובה רייר על איולי חרדל וצ'יפס ארטישוק ירושלמי

ל- 4 סועדים

26/11/2013

פרוסות סינטה צרובה רייר על איולי חרדל וצ'יפס ארטישוק ירושלמי

פרוסות סינטה צרובה רייר על איולי חרדל וצ'יפס ארטישוק ירושלמי

 

חומרים לסינטה:
400 גרם סינטה בקר מיושנת
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית

 

אופן הכנת הסינטה:
ממליחים ומפלפלים את נתח הסינטה, צורבים אותה כחצי דקה מכל צד עם מעט שמן זית, ופורסים לפרוסות דקות.

 

חומרים לאיולי חרדל:
1 חלמון ביצה
1 שן שום
1 כפית חרדל
מלח
פלפל
1 כוס שמן זית
3 כפות חומץ בן יין לבן

 

אופן הכנת האיולי חרדל:
מערבבים בבלנדר את החלמון, שן השום, החרדל, המלח והפלפל.
מזליפים את שמן הזית לאט לאט עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את החומץ ומערבבים.

 

חומרים לצ'יפס ארטישוק ירושלמי:
2 ארטישוק ירושלמי חתוכים דק
שמן לטיגון

 

אופן הכנת הצ'יפס קסביה:
פורסים את הארטישוק הירושלמי לפרוסות דקות, ומטגנים בשמן עמוק כדקה.

 

הרכבת המנה (+3 עלים מסוגי חסות שונים):
מניחים את פרוסות הסינטה הצרובה בצלחת הגשה; ולצידה את האיולי, הצ'יפס קסביה ו-3 עלים מסוגי חסות שונות שטופות וקרועות לחתיכות גס.

 

אולי יעניין אותך גם:
סגור
צרו איתנו קשר
שם מלא:  *  
טלפון:  
אימייל:*  
פנייה:

יעוץ קולינרי - יואב בר

יעוץ
קולינרי

יעוץ קולינרי למסעדות עם יואב בר

לחץ כאן >
שף פרטי - יואב בר

שף פרטי

הזמינו את
יואב לבשל
לכם

לחץ כאן >
שף טו גו - יואב בר

שף טו גו

הכנתי לכם משהו הביתה

לחץ כאן >
אתר מבית ספיישל - יואב בר