דף הבית > הבלוג > מתכונים  >  גבינת עזים על סלט חמים של עדשים שחורות, עגבניות שרי, בזיליקום וקונפיטורה
אהבתם?
שתפו!

גבינת עזים על סלט חמים של עדשים שחורות, עגבניות שרי, בזיליקום וקונפיטורה

ל- 4 סועדים

26/11/2013

גבינת עזים על סלט חמים של עדשים שחורות, עגבניות שרי, בזיליקום וקונפיטורה

גבינת עזים על סלט חמים של עדשים שחורות, עגבניות שרי, בזיליקום וקונפיטורה

 

חומרים לקונפיטורה:
1 קילו פרי עונה (כגון: קלמנטינות או לימונים או תפוזים)
400 גרם סוכר
מיץ מלימון
כוכב אניס
מקל וניל

 

אופן הכנת הקונפיטורה:
מכניסים את כל המרכיבים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.

 

חומרים למנה:
1/2 כוס עדשים שחורות
6 עגבניות שרי חצויות
6 עלי בזיליקום
מלח, פלפל
כמון
שמן זית
מיץ לימון
גבינת עזים

 

אופן ההכנה:

  • מבשלים את העדשים עד לריכוך, ומסננים את הנוזל.
  • מכניסים לתוך קערה את העדשים, עגבניות השרי החצויות, הבזיליקום, מלח, פלפל, כמון, שמן זית ומיץ לימון.
  • מניחים את העדשים במרכז הצלחת, ומעליהם פרוסה דקה של גבינת עיזים.
  • את הקונפיטורה מניחים מעל פרוסת הגבינה.

 

 

אולי יעניין אותך גם:
סגור
צרו איתנו קשר
שם מלא:  *
טלפון:
אימייל:*
פנייה:

יעוץ קולינרי - יואב בר

יעוץ
קולינרי

יעוץ קולינרי למסעדות עם יואב בר

לחץ כאן >
שף פרטי - יואב בר

שף פרטי

הזמינו את
יואב לבשל
לכם

לחץ כאן >
שף טו גו - יואב בר

שף טו גו

הכנתי לכם משהו הביתה

לחץ כאן >
אתר מבית ספיישל - יואב בר