דף הבית > הבלוג > מתכונים  >  קציצות טלה, פלפל קלוי, קרם חצילים ועלי כוסברה
אהבתם?
שתפו!

קציצות טלה, פלפל קלוי, קרם חצילים ועלי כוסברה

ל- 4 סועדים

26/11/2013

קציצות טלה, פלפל קלוי, קרם חצילים ועלי כוסברה

קציצות טלה, פלפל קלוי, קרם חצילים ועלי כוסברה

 

חומרים:
600 גרם בשר טלה טחון
1/2 בצל
1/4 צרור כוסברה
1/4 צרור נענע
1/4 צרור פטרוזיליה
1/2 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף כמון
1/2 כף פלפל שחור
מלח
4 פלפל אדום מתוק
1 חציל
שמן זית
שום קונפי
4 כפות שמנת מתוקה
עלי כוסברה

 

אופן הכנת הקציצות:

  • מכניסים לתוך קערה בשר טלה טחון, בצל קצוץ דק, כוסברה, נענע ופטרוזיליה קצוצה דק.
  • מתבלים (בפפריקה, כמון, פלפל ומלח), ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
  • יוצרים קציצות בגודל של כ- 90 גרם ליחידה.
  • מטגנים בשמן זית, כדקה מכל צד, ומכניסים לתנור למשך 5 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות.
  • אופן הכנת הפלפל:
  • מניחים בתבנית את הפלפלים, מזליפים שמן זית, ומכניסים לתנור ל-8 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות.

אופן הכנה קרם חצילים: 
קולים את החציל על הגז עד לריכוך ומקלפים.
מכניסים למיקסר את החציל ומוסיפים: מלח, פלפל, שום קונפי, ושמנת מתוקה; ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

 

 

אופן הגשת המנה:
מניחים בקערה גדולה את קרם החצילים, עליו במרכז הצלחת את הפלפל האדום, ואת הקציצות משפדים בשיפודים קטנים ומניחים מסביב לפלפל. מסביב מפזרים עלי כוסברה.

 

אולי יעניין אותך גם:
סגור
צרו איתנו קשר
שם מלא:  *  
טלפון:  
אימייל:*  
פנייה:

יעוץ קולינרי - יואב בר

יעוץ
קולינרי

יעוץ קולינרי למסעדות עם יואב בר

לחץ כאן >
שף פרטי - יואב בר

שף פרטי

הזמינו את
יואב לבשל
לכם

לחץ כאן >
שף טו גו - יואב בר

שף טו גו

הכנתי לכם משהו הביתה

לחץ כאן >
אתר מבית ספיישל - יואב בר