מעוניינים להפיק אירוע בקנה מידה קטן, כמו יום נישואין? מתחשק לכם לחגוג מאורע כמו יום הולדת, רק בנוכחות המשפחה הקרובה? נמאס לכם מאירועים המוניים ורבי משתתפים? חשובה לכם ההתייחסות האישית לכל מנה ומנה באירוע שלכם?
אחרי שבמהלך העשורים האחרונים הפכו האירועים המשפחתיים להפקות ענק בנות מאות משתתפים, נראה כי לאחרונה חלה מגמה של הצטמצמות מספרית בתחום. הסיבה לכך שהאירועים המודרניים והמעודכנים ביותר לא מכילים למעלה מעשרות בודדות של חוגגים נעוצה בעובדה שבשלב מסוים לחתני השמחות בארץ התחיל קצת להימאס מכך שהם לא מכירים את כל החוגגים באופן אישי. בעקבות כך האירועים החלו להיות מצומצמים יותר ויותר עד שהיום אירוע בן חמישים משתתפים, גם במקרים בהם מדובר למשל בחתונה, כבר אינו גורם להרמת גבה ונחשב למקובל ואף מוצלח יותר מאשר אירוע בן כמה מאות חוגגים.
להפקה של אירועים קטנים ישנם יתרונות רבים. ראשית, מבחינה חברתית אין שום בסיס להשוואה בין אירוע המוני לאירוע אינטימי. חשבו על כך, מה יותר מרגש, אירוע בו החתן והכלה למשל לא מכירים חמישים אחוז מהאורחים או אירוע בו כל אחד ואחד מהמוזמנים לקח חלק חשוב בחיי החתן והכלה? מן הסתם ככל שהאירוע יותר מצומצם, כך הוא יותר מרגש ולא פחות חשוב מכך, אקסקלוסיבי. בנוסף, במציאות העכשווית לפיה אירועים בארץ נמדדים לפי איכות המנות שהוגשו במהלכם, הרי שקייטרינג לאירועים קטנים בהם שף פרטי אמון על התקנת המנות, לוקחים את אותם אירועי ענק בסיבוב. היכולת להקפיד על רמת האיכות כשמדובר על כמות קטנה יחסית של מנות באירועים קטנים, טובה בהרבה מזו שמתאפשרת באירועים המוניים. וכפי שכבר הבנתם, באירועים קטנים הדגש מושם על האיכות ולא על הכמות.
יואב בר הוא שף מקצועי שסיים את לימודי הבישול שלו במוסד היוקרתי הניו יורקי Culinary Institute of America. הוא הבעלים והשף של מסעדת מאראבו ומאחוריו ניסיון עשיר ומגוון בכל האספקטים של מקצוע המסעדנות. יואב מאמין כי אוכל צריך לא רק לגרות את הבלוטות הטעם שבלשון, אלא לגעת גם ברגש. לפיכך הוא מקפיד להפיק אך ורק אירועים קטנים, על מנת שתשומת הלב המיוחדת שלו ושמגע הקסם האישי שלו, יוכלו לבוא לידי ביטוי בכל מנה ומנה שתוגש במהלך האירוע.
יואב מקפיד להביא תמיד את נקודת המבט האישית שלו, את הידע העצום שלו ואת האהבה שלו לבישול ולאוכל אך במקביל להטות אוזן לרחשי לבם של הלקוחות, להעדפות שלהם ולרצונות שלהם. במידה ואתם מעוניינים לחגוג אירוע ברוב באווירה שונה ואינטימית, אנחנו מזמינים אתכם ליצור קשר עם שף יואב בר ולקבל את השירות האקסקלוסיבי והאיכותי ביותר בתחום.
יעוץקולינרי
יעוץ קולינרי למסעדות עם יואב בר
שף פרטי
הזמינו את יואב לבשל לכם
שף טו גו
הכנתי לכם משהו הביתה
לפרטים נוספים: יואב בר, 054-3363994, 03-6036666, אימייל: info@chefyoavbar.co.il
שירותי קייטרינג: קייטרינג גורמה / קייטרינג חלבי / קייטרינג בשרי / קייטרינג בשבת / קייטרינג שף / קייטרינג לאירוע / קייטרינג לאירועים קטנים
שירותי השף: שף פרטי / שף פרטי בבית / יעוץ קולינרי / יעוץ קולינרי למסעדות / סדנאות בישול / ארוחת שף / אוכל מוכן
שירות אירועים: שף פרטי לאירועים עסקיים / שף פרטי לאירועים קטנים / שף פרטי ליום הולדת / חדר פרטי לאירועים
יואב בר בגוגל פלוס / יואב בר בפייסבוק / יואב בר באינסטגרם / מן התקשורת / בלוג השף / צור קשר