שנים רבות בתחום, כטבח, כשף וכבעלים של מסעדה, העניקו לי ידע נרחב וכלים מגוונים להבנה מעמיקה ומעשית של עולם המסעדנות. ידע וכלים נוספים, חשובים לא פחות, רכשתי בלימודים גבוהים בתחום הקולינריה: ב-Culinary Institute of America בניו-יורק, בקורדון בלו בלונדון ובפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית.
את כל אלה אני מתרגם לייעוץ קולינרי מקיף ולסיוע מקצועי למסעדות חדשות וותיקות.
בתור יועץ קולינרי למסעדות, בין השאר, אני מלווה את תהליך הקמתן של מסעדות, כולל תכנון המטבח וקבלת האישורים הדרושים, מספק שירותי ניהול מטבח אאוטסורסינג (מיקור חוץ), לרבות גיוסו של צוות מטבח מלא, ומוביל בניית תפריטים וריענון תפריטים קיימים.
מסעדנים פעילים, אנשים המתעתדים לפתוח מסעדה ומלונאים רבים נמנים עם לקוחותיי.
הדברים נכונים גם לגבי עולם המלונאות, בו בשנים האחרונות נתרמתי לעזרת אלו ששכרו את שירותי, בכל הקשור אל תכנון וליווי צמוד הנוגע אל העולם הקולינארי של בית המלון.
אני מקווה ומאמין שהבאתי אותם אל המקום בו אמנות הקולינריה פוגשת בהצלחה את תורת הניהול.
אני מזמין אתכם לקרוא עוד אודותיי ולהתרשם.
מבין לקוחותי:
ועוד...
יעוץקולינרי
יעוץ קולינרי למסעדות עם יואב בר
שף פרטי
הזמינו את יואב לבשל לכם
שף טו גו
הכנתי לכם משהו הביתה
לפרטים נוספים: יואב בר, 054-3363994, 03-6036666, אימייל: info@chefyoavbar.co.il
שירותי קייטרינג: קייטרינג גורמה / קייטרינג חלבי / קייטרינג בשרי / קייטרינג בשבת / קייטרינג שף / קייטרינג לאירוע / קייטרינג לאירועים קטנים
שירותי השף: שף פרטי / שף פרטי בבית / יעוץ קולינרי / יעוץ קולינרי למסעדות / סדנאות בישול / ארוחת שף / אוכל מוכן
שירות אירועים: שף פרטי לאירועים עסקיים / שף פרטי לאירועים קטנים / שף פרטי ליום הולדת / חדר פרטי לאירועים
יואב בר בגוגל פלוס / יואב בר בפייסבוק / יואב בר באינסטגרם / מן התקשורת / בלוג השף / צור קשר